welkom
Echte service begint met vertrouwen! 

Over Marius Bal Jachtservice

 

 

Het begon allemaal in 2000. Toen ik begon met werken en leren bij een bekende scheepswerf in Tholen. Daar werden mij, op allerlei gebied, de kneepjes van het echte vakmanschap bijgebracht. Nadat ik daar 16 jaar had gewerkt, voelde ik de drang om zelf te gaan ondernemen.

 

Met mijn jarenlange ervaring en opgedane kennis, kan ik elke watersporter op alle gebied van dienst zijn. Dit varieert van het echte ambachtelijke scheepstimmerwerk tot het professioneel lakken van uw schip, polyester werken en het inbouwen van scheepsmotoren. In 2013 leerde ik Ronald van Broekhoven van "Wodan Jachtbouw" kennen.  Deze kennismaking resulteerde al snel in veelvuldig samenwerken. Samen maken we een mix van speciaal vakmanschap welke garant staat voor de beste service op watersportgebied. Kijkt u maar verder op deze website.

 

 Het juiste ambachtelijke werk kenmerkt zich door precisie en esthetische schoonheid. De combinatie van beide aspecten resulteert  in datgene wat de klant verwacht. Elk project behoeft haar eigen inzichten om de voorgenomen toepassingen te kunnen waarborgen. 

 

 

 Het kan moeilijk zijn: We doen het.

Het kan hoog zijn: We gaan ervoor.

Hoog, diep, laag, buiten, binnen, we pakken het allemaal aan.

 

Waar zijn we zoal in gespecialiseerd:

Ambachtelijke scheepstimmerwerken

Professionele schilderwerken

Verniswerken

Polyester en gelcoatbehandelingen

Las werken

Inbouwen / leveren motoren

Osmosebehandeling

straalwerk

Nieuwbouw polyester jachten

Adviseren verfsystemen